Csicsóka krémleves Ági módra recept
A Csicsóka krémleves Ági módra hozzávalói:kb 20 dkg csicsóka
kb 10 dkg burgonya
ételízesítő
1 evőkanál liszt
tejföl
pirított kenyér,vagy zsemle kockák
A Csicsóka krémleves Ági módra elkészítési módja:
A csicsókát alaposan lesikáljuk,megtisztítjuk a krumplit is,és vékony szeletekre vágjuk,és ételízesítős vízben megfőzzük.Leturmixoljuk az egészet,és behabarjuk,majd pár percre visszarakjuk a tűzre.Pirított kenyér kockával tálaljuk!
Hamar készen van,és nagyon finom!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: smudlaagi54, 2014. febr. 11. 10:56
A csicsóka krémleves Ági módra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.