Kávés-kakaós torta recept
A Kávés-kakaós torta hozzávalói:Piskóta
6 tojás,
6 evőkanál cukor,
6 evőkanál liszt,
1 cs sütőpor
Krém
2cs kakaós puding,
4 adag (főzőt) fekete kávé,
3 dl tej,
25 dkg margarin,
ízlés szerint cukor,(kb 30 dkg)
A Kávés-kakaós torta elkészítési módja:
A tojásfehérjéket habbá verjük.A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük,hozzá keverjük a lisztet,a sütőport,majd óvatosan a habot!Sütő papírral kibélelt,(az alján,és körben)torta formában sütjük,tűpróbáig! A pudingot a tejjel,kávéval sűrűre főzzük,ha kihűlt,akkor összekeverjük a cukorral habosra kevert margarinnal.Ezzel kenjük meg,és vonjuk be a tortát.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: smudlaagi54, 2013. febr. 14. 16:08
A kávés-kakaós torta elkészítési módja és hozzávalói.