Piskóta talléros recept


Tészta:
30 dkg. liszt,
5 dkg margarin,
10 dkg, porcukor,
1 tojás,
½ csomag sütőpor,
1 evőkanál kakaó és annyi tej, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk.
Krém:
3 cs. vanilíás pudingpor
1 liter tej
20 dkg. margarin
20 dkg. porcukor
1 csomag kész piskóta tallér
kevés csokimáz
A Piskóta talléros elkészítési módja:
A tésztához az alapanyagokat összegyúrjuk és 2 lapot sütünk /gáztepsi/, A kréámhez a pudingot felfözzük a tejben, ha kihűlt belekeverjük a porcukorral kikevert margarint. A két lap közé töltjük a felét, a másik felétvel megkenjük a tetejét és kirakjuk piskóta tallérral. végül csoki mázat csurgatunk rá teszőleges formában.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: t.panti, 2007. jan. 30. 19:00
A piskóta talléros elkészítési módja és hozzávalói.