Szójás csirkeszárny kecskejoghurtos salátával recept
A Szójás csirkeszárny kecskejoghurtos salátával hozzávalói:6 db csirke szárny
2 evőkanál jó fajta szója (pl: Kikkoman)
1 evőkanál Worchester szósz
2 evőkanál oliva olaj
só, bors
A salátához:
2 db paradicsom
1 db kígyó uborka
4, 5 szál zsenge lila hagyma
1/3 póré hagyma zöldebb része
1 pohár kecsketej joghurt
1 kiskanál dijoni mustár
1 kiskanál fehér balzsamecet
1 evőkanál oliva olaj
só, bors
A Szójás csirkeszárny kecskejoghurtos salátával elkészítési módja:
A 180 fokra előmelegített sütőbe betolom a szójával és oliva olajjal, worchester szósszal meglocsolt és sózott, borsozott szárnyakat. Egy órát sütöm, nem baj, ha rásül a szója: legyen ropogós. A zöldségeket felaprítom és a többi összetevővel összekeverem, tetszés szerint ízesítem. A kecske joghurt elég speciális ízt kölcsönöz neki, de természetesen ez közönséges joghurttal is működik.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. júl. 21. 06:09
A szójás csirkeszárny kecskejoghurtos salátával elkészítési módja és hozzávalói.