Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Szezámos-zöldséges hal recept

Szezámos-zöldséges hal recept

A Szezámos-zöldséges hal hozzávalói:
Hozzávalók1 személynek:
2 szelet halfilé
salátahagyma kb. 1/5 része
1 kápia paprika
10 dkg zöldbab

bors
2 teáskanál mustár
szezámmag
(fél-1 dl víz)


A Szezámos-zöldséges hal elkészítési módja:
A halat felkockázom, és margarinon előpárolom (kb. 5 perc). Majd hozzáadom a feldarabolt hagymát (nem túl apróra vágtam most), a kis cikkekre vágott kápia paprikát, a 3-4 cm-es zöldbabokat. Sóval, borssal, mustárral ízesítem. Puhára párolom az egészet. (Közben lehet egy kevés vizet önteni alá.) Miután elkészült, szezámmagot szórok a tetejére.


Kategória: Halas ételek receptjei


A szezámos-zöldséges hal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook