Szezámos-zöldséges hal recept

Hozzávalók1 személynek:
2 szelet halfilé
salátahagyma kb. 1/5 része
1 kápia paprika
10 dkg zöldbab
só
bors
2 teáskanál mustár
szezámmag
(fél-1 dl víz)
A Szezámos-zöldséges hal elkészítési módja:
A halat felkockázom, és margarinon előpárolom (kb. 5 perc). Majd hozzáadom a feldarabolt hagymát (nem túl apróra vágtam most), a kis cikkekre vágott kápia paprikát, a 3-4 cm-es zöldbabokat. Sóval, borssal, mustárral ízesítem. Puhára párolom az egészet. (Közben lehet egy kevés vizet önteni alá.) Miután elkészült, szezámmagot szórok a tetejére.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2012. okt. 7. 22:27
A szezámos-zöldséges hal elkészítési módja és hozzávalói.