Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Lilahagymás tejfölös pontyfilé recept

Lilahagymás tejfölös pontyfilé recept

A Lilahagymás tejfölös pontyfilé hozzávalói:
1 pontyfilé
330g tejföl
1 fej lilahagyma

bors
vaj


A Lilahagymás tejfölös pontyfilé elkészítési módja:
A halfilét kb 6 db-ra vágom, ahogy majd elfér a tepsiben. Sózom, borsozom állni hagyom. A tejfölbe belekeverem az apróra vágott hagymát, a maradék sót és borsot. Egy tepsibe alufóliát teszek, bekenem vajjal, ráteszem a halfilét, ráhalmozom a tejfölös masszát. Az alufóliával betakarom, majd 30 pecig párolom a sütőben. Leveszem a fóliát és még 5 percre visszatolom a sütőbe. Rizzsel, vagy kenyérrel eszük.


Kategória: Halas ételek receptjei


A lilahagymás tejfölös pontyfilé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook