Tejfölös petrezselymes pontyfilé recept
A Tejfölös petrezselymes pontyfilé hozzávalói:1 pontyfilé
330g tejföl
1 csokor petrezselyemzöld
só
bors
vaj
A Tejfölös petrezselymes pontyfilé elkészítési módja:
A halfilét kb 6 db-ra vágom, ahogy majd elfér a tepsiben. Sózom, borsozom állni hagyom. A tejfölbe belekeverem az apróra vágott petrzselyemlevélkéket, a maradék sót és borsot. Egy tepsibe alufóliát teszek, bekenem vajjal, ráteszem a halfilét, ráhalmozom a tejfölös masszát. Az alufóliával betakarom, majd 30 pecig párolom a sütőben. Leveszem a fóliát és még 5 percre visszatolom a sütőbe. Rizzsel, vagy kenyérrel eszük.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2012. szept. 21. 10:14
A tejfölös petrezselymes pontyfilé elkészítési módja és hozzávalói.