Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Zellergaluska recept

Zellergaluska recept

A Zellergaluska hozzávalói:
1 kis zeller gumó
1 tojás
3-4 ek finomliszt
őröltbors
1 gerezd fokhagyma lereszelve



A Zellergaluska elkészítési módja:
A zellert meghámozom, megmosom, és az almareszelő durva fokán lereszelem. A tojást a liszttel 2-3 ek vízzel és reszelt zellerrel tésztává keverem, majd sóval, borssal, és a fokhagymával ízesítem. A masszát kiskanállal a levesbe szaggatom. Újraforrástól még 10 percig főzöm.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A zellergaluska elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook