Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Garnélás zöldségcurry recept

Garnélás zöldségcurry recept

A Garnélás zöldségcurry hozzávalói:
4 személynek:
1 csokor koriander
1 piros és 1 zöld húsú paprika
10 dkg bambuszrügy (konzerv)
20 dkg szójacsíra
5 dkg fafülgomba
5 dl kókusztej
50 dkg tisztított garnélarák
1 fej hagyma
3 szál sárgarépa
curry ízlés szerint

bors
olívaolaj


A Garnélás zöldségcurry elkészítési módja:
A hagymát felaprítjuk, és egy kicsit megpirítjuk olívaolajon. Hozzáadjuk a gyufára vágott répát, a felcsíkozott paprikát, a bambuszrügyet és a szójacsírát, végül az előzőleg forró vízbe áztatott fafülgombát. Összeforgatjuk, majd 10 percig fedő alatt pároljuk. Amikor a zöldségek megfőttek, öntsük bele a kókusztejet, a garnélarákot és a felaprított koriandert. Ízesítsük curry-vel, sóval, borssal. Lassú tűzön főzzük még 10 percet, majd rizzsel tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A garnélás zöldségcurry elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook