Sült csicseriborsó recept
A Sült csicseriborsó hozzávalói:1 konzerv csicseriborsó
4 evőkanál olívaolaj
1 tk őrölt kömény
1 tk koriánder
1/2 kk csípős pirospaprika
só
bors
A Sült csicseriborsó elkészítési módja:
A csicseriborsó levét leöntjük és vízzel átöblítjük,lecsepegtetjük. Ráöntjük az olajat,fűszerezzük és jól átforgatjuk az egészet. Tepsibe öntjük,egyenletesen elterítjük.Előmelegített sütőben 30-35 percig ,aranybarnára pirítjuk.Sütés közben többször is átkeverjük. Köretként ,de nasinak is fogyaszthatjuk.
Kategória: Köretek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2015. aug. 27. 23:56
A sült csicseriborsó elkészítési módja és hozzávalói.