Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Szegedi tarhonyafőzelék recept

Szegedi tarhonyafőzelék recept

A Szegedi tarhonyafőzelék hozzávalói:
20dkg tarhonya
50dkg burgonya
4db zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
6 evőkanál olaj,s,
1kiskanál pirospaprika


A Szegedi tarhonyafőzelék elkészítési módja:
A megtisztított,apróra vagdalt hagymát az olajban üvegesre pároljuk,megszórjuk a pirospaprikával és azonnal felengedjük egy liter vízzel.Ha felforrt,belekeverjük a tarhonyát,megsózzuk,majd rákarikázzuk a meghámozott burgonyát és végül a kicsumázott zöldpaprikát.Megsózzuk és lefedve kis lángon,fél óra alatt puhára főzzük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A szegedi tarhonyafőzelék elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook