Szalonnás lapcsánka recept
A Szalonnás lapcsánka hozzávalói:1 kg burgonya,
3 tojás,
4 evőkanál kefír,
20 dkg liszt,
1 db vöröshagyma,
10 dkg baconszalonna,
4 gerezd fokhagyma,
só, bors
A Szalonnás lapcsánka elkészítési módja:
A burgonyát nyersen lereszeljük, hozzáadjuk a tojásokat, az apróra vágott vöröshagymát, az összezúzott fokhagymát, a tejfölt, az apróra vágott szalonnát. Ízesítjük sóval, borssal, végül hozzáadjuk a lisztet. Serpenyőben, lassú tűzön megsütjük minkét oldalát. Tejföllel, reszelt sajttal tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2009. szept. 22. 08:14
A szalonnás lapcsánka elkészítési módja és hozzávalói.