Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Szalonnás lapcsánka recept

Szalonnás lapcsánka recept

A Szalonnás lapcsánka hozzávalói:
1 kg burgonya,
3 tojás,
4 evőkanál kefír,
20 dkg liszt,
1 db vöröshagyma,
10 dkg baconszalonna,
4 gerezd fokhagyma,
só, bors


A Szalonnás lapcsánka elkészítési módja:
A burgonyát nyersen lereszeljük, hozzáadjuk a tojásokat, az apróra vágott vöröshagymát, az összezúzott fokhagymát, a tejfölt, az apróra vágott szalonnát. Ízesítjük sóval, borssal, végül hozzáadjuk a lisztet. Serpenyőben, lassú tűzön megsütjük minkét oldalát. Tejföllel, reszelt sajttal tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A szalonnás lapcsánka elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook