Spagetti diavolo recept
30 perc
Kalóriaszegény
Zsírszegény
193 kcal
3,9 gr
33,4 gr
500 gr Spagetti
só (én tengeri sót szoktam használni), frissen örölt bors
2 db piros chilipaprika
2 gerezd fokhagyma
2 tk olivaolaj
300 ml zöldségleves (alaplé)
3 ek friss citromlé
200 gr rukkola
300 gr tonhal (nem olajos)
1 ek apróra vágott zöldpetrezselyem
A Spagetti diavolo elkészítési módja:
Megfözzük és leszürjük a spagettit. Az olivaolajon megpároljuk a karikára felvágott chilipaprikát és a szétnyomott fokhagymát. Ehhez keverjük a spagettit és felengedjük az alaplével. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük, majd pár percig fönni hagyjuk. A rukkolát felvágjuk, én kézzel szoktam kis darabokra tépni, majd a spagettihez adjuk, a darabokra tört tonhallal és a petrezselyemmel. Ha kell ízlés szerint ismét sózzuk és borsozzuk. Jó étvágyat!
Weight watchers: 6 P
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: gubaa, 2013. márc. 11. 12:06
A spagetti diavolo elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.