Vega rakott spagetti recept
35 perc
A Vega rakott spagetti hozzávalói:
1cs.durum spagetti (masmilyen is jo)
Fokhagyma
Voroshagyma
Fel kg gomba
Spenot (nem szoktam mirelitet hasznalni, de kb. 2 cs.,ha cki abbol kesziti)
Kokuszolaj
So, bors
Marvanysajt ~35 -40 dkg
Tejszin/tejfol
A Vega rakott spagetti elkészítési módja:
A spegettit szokasos modon kifozzuk, leszurjuk. Keszitunk egy gombaporkoltet, ill.egy spenotot, nemi tejszinnel/tejfollel bekeverve. Egy jenaiba teszunk egy adag spagettit, ra a spenot egy reszet/felezhetjuk is vagy az egesz. Utana a marvanysajtbol reszelunk ra, kovetkezik megint egy sor spagetti, ra a tombaporkolt, ismet marvanysajt. Retegezzuk,amig el nem fogy az alapanyunk. Osszesutjuk par perc alatt.
A marvanysajttol eleg budoske lesz, szval ne kozvetlen a vendegek erkezesekor keszitsuk :)
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: Cucicsillag, 2016. márc. 6. 21:13
A vega rakott spagetti elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.