"Fini husi" recept


Draga nagymamam keszitette mindg es imadtam (most is nagy kedvenc)
-6-8 szelet karaj
-so
-pirospaprika
-liszt
-sajt
-fozotejszin (elhagyhato)
-tejfol
-sajt (trappista ill.izles szt.)
-zsir
A "Fini husi" elkészítési módja:
A hus szeleteket sozom, majd paprikaslisztben megforgatom. Egy teflontepsit kikenek zsirral, majd lefektetem a szeleteket. Ra tejfol, es sajt es elbirja a teszint is, lagyabb izu lesz. Kb.35 percig, alufolia alatt sutom, utana rapiritok, ha megpuhilt a husi.
Mas husokkal is lehet, de karajjal a legjobb.
Leginkabb rizs illik hozza.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Cucicsillag, 2016. febr. 7. 23:30
A "fini husi" elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.