Soha nem vásárolnék olyan ingatlant, ahol tudom hogy valaki... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem ott ölték meg, ganz egal.
A Z. Nagy ház eladásával küzdött az örökös, végül a Magyar Vöröskereszt vette meg. Az a sztori tényleg sokk volt a vevőknek.
Én nem vagyok ilyen finnyás, egyedül a gyilkosság lenne némileg visszatartó erő, de egy "sanssz" természetes halál vagy öngyilok nem.
Sosem értettem ezt, temető mellett is mindig olcsóbb az ingatlan, pedig aztán azokkal a szomszédokkal van a legkevesebb gond, az élők sokkal macerásabbak.
Aki meghalt, az után örökölünk. Sok örökös alig várja, hogy ez megtörténjen. Örökség a ház, autó, bútorok, tárgyak, ruhák, ékszerek, stb, stb...
Akkor most ezek mind kuka, mert egy halotthoz köthetőek ?
Az, hogy egy halál természetes, vagy erőszakos mindegy ilyen szempontból.
Igen, tudom, a kocsijában ölték meg, véletlenül arrafelé jártam pont, amikor helyszíneltek a zsaruk ...
Rémületes volt.
És nem messze lakom a házától, minden nap látom,
szóval amolyan kísértetkastéllyá vált az a ház.
Marhaság! Ki az a Perry?
Voltál már kórházban? Ha nem, előfordulhat hogy egyszer odakerülsz ahol az ágyon pár órával korábban valaki meghalt
Környékemen szép új társasházak épültek egy internálótábor helyén
Akkormost?
Nem ismertem öket szemelyesen,kesöbb a häz öreg lakoinak elmondäsäbol tudom a törtenetet.
Csak a csaläd neve maradt meg a fejemben.
Sok zsido csaläd lakott akkor abban a häzban, de 1944-ben a nyilasok szerettek oda järni zabrälni.
Mert mit ert akkor egy zsido elete?
Lopikulät sem...
Baromi szerencsés vagy, hogy nem kötelező, szabadon dönthetsz hol akarsz élni, lehet építened újat is, csak jól tájékozódj, hátha temető, netán esetleg több is volt a telketek alatt.
Amikor elmegyek a budapesti Vágóhíd előtt, azon gondolkodom mindig hány millió állat lelte ott a halálát, most egy lakópark van a helyén.
en is csak a netröl vagyok ilyen okos..-))
elolvastam...
En ugy emlekszem, hogy a kocsijäban, az utcän vegeztek ki.
fenyö gyilkossäg:
Budapest II. kerületében, a Margit körút és a Margit utca sarkán 1998. február 11-én. A gépfegyveres támadásban Fenyő a helyszínen életét vesztette
További ajánlott fórumok:
- Vennétek e elárverezett kocsit vagy ingatlant? Nem taszít?
- Okostelefont vásárolnék megfelelő tudással, viszont nem méregdrágát
- Egy adott ingatlant hirdethet több közvetítő cég is?
- Mi történik, ha valaki nem tudja fizetni a hitelét, és elárverezik az ingatlant?
- Ha eladok egy lakást és nagyobb értékben vásárolok egy új építésű ingatlant 15 millió forintért, kell illetéket fizetnem vagy illetékmentes?
- Nem tudom, nehezemre esik kimondani azt, hogy "szeretlek", leírni se szerettem soha. Mi lehet az oka?