Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Soha nem vásárolnék olyan ingatlant, ahol tudom hogy valaki... fórum

Soha nem vásárolnék olyan ingatlant, ahol tudom hogy valaki... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
56. timycat (válaszként erre: 25. - Yeti70)
nov. 9. 18:34

Nem ott ölték meg, ganz egal.

A Z. Nagy ház eladásával küzdött az örökös, végül a Magyar Vöröskereszt vette meg. Az a sztori tényleg sokk volt a vevőknek.

55. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 9. 18:31

Én nem vagyok ilyen finnyás, egyedül a gyilkosság lenne némileg visszatartó erő, de egy "sanssz" természetes halál vagy öngyilok nem.

Sosem értettem ezt, temető mellett is mindig olcsóbb az ingatlan, pedig aztán azokkal a szomszédokkal van a legkevesebb gond, az élők sokkal macerásabbak.

54. Evinene (válaszként erre: 45. - Papája)
nov. 9. 14:07
Nekem a nagyim abban a lakásban halt meg ami aztán az enyém lett a halála utan 9évvel eladtam a lakást. Viszont azon a helyen ahol az ágya volt aludtam kb 1hétig joval a halála után és nem szabad. Olyan rémálmaim voltak...Aztan mielőtt eladtam volna, kiderült szellemjárta lakás volt. Gyerekkoromban is sokszor féltem mintha valaki egy sarokból lesne. Anyukám is mondta amikor ő volt gyerek ugyanez az érzése volt...Amikor Londonban csak szobát béreltünk az egyik cimen ugyanez néztem a szembefalat és mint amikor valaki benéz de az elsőn laktunk létra nem volt a közelben erre a látó ismerősünk mondta volt nemrég egy halálos baleset. Mint a Ghost-ban amikor a szellem benéz a metrószerelvénybe. Csak egy pillanatra.. Az előtte levő lakcimünkön és az utána levőkön nem tapasztaltam ilyesmit
nov. 9. 13:57
Sziasztok én sem. A hugim viszont megvette a telekszomszédunk kis házát. Nem ott halt meg, de akkoris fenntartásaim voltak mondtam is pár éve, hogy én nem fogok ott aludni. 1ső évben nem is, de 2éve ha kint akarunk lenni ott kell aludjunk... néha nyomasztó...
52. michelle.r (válaszként erre: 51. - Smaragdzöld 🐉)
nov. 7. 19:35
🥰 Cuki vagy.
51. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 48. - Michelle.r)
nov. 7. 11:15
Szót fogadok. Csak mert te kérted. 😊
50. Amaunet (válaszként erre: 25. - Yeti70)
nov. 7. 10:11
Fenyőt nem a villájában lőtték le.
49. Amaunet (válaszként erre: 19. - Gigi>)
nov. 7. 10:09
Vagyis léteznek olyan emberek, akik hisznek benne.
48. michelle.r (válaszként erre: 39. - Smaragdzöld 🐉)
nov. 7. 09:31
Ne is. Hátha a fórumindító a hozzászólások alapján meggondolja magát és mégis megvenné. Nehogy felverd az árat! 😇😉😇
nov. 7. 09:20
Az áldás nem hókuszpókusz. Viszont nem kell összekeverni a varázslattal. Utóbbi csak a mesében hatékony.
46. kispocok (válaszként erre: 41. - Levarosbukta)
nov. 7. 08:03
Bizony toronyházakban megesik, legtöbb helyen emiatt zárják. Ahol gyerekkoromban éltem nem volt lezárva a szerelőszint rácsokkal mint manapság, többször ugrottak ki a tízemeletesekből, ha autóra esett vagy beleakadt valamibe túlélte, ha a földre, az nemigen.
nov. 7. 07:35

Aki meghalt, az után örökölünk. Sok örökös alig várja, hogy ez megtörténjen. Örökség a ház, autó, bútorok, tárgyak, ruhák, ékszerek, stb, stb...

Akkor most ezek mind kuka, mert egy halotthoz köthetőek ?

Az, hogy egy halál természetes, vagy erőszakos mindegy ilyen szempontból.

44. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 01:44
Azért Gregory Peck vagy Martin Luther King ágyában aludni MENŐ lenne! ;)
43. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 01:42
Megoldás: mindig építeni kell egy újabb házat amiben még nem haltak meg!
42. yeti70 (válaszként erre: 27. - Egnisz)
nov. 6. 22:14

Igen, tudom, a kocsijában ölték meg, véletlenül arrafelé jártam pont, amikor helyszíneltek a zsaruk ...

Rémületes volt.

És nem messze lakom a házától, minden nap látom,

szóval amolyan kísértetkastéllyá vált az a ház.

41. levarosbukta (válaszként erre: 40. - Charlize)
nov. 6. 22:07
Nálunk meg a házmester akasztotta fel magát a pincében, apám talált rá. A 4.-ről meg kiugrott egy csaj, szegény túlélhette volna, ha nem pont az aknatetőre esik. Kicsit érdekes lett volna ha akkor ezért elköltözünk.
40. Charlize (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 6. 21:05
Társasházban lakom. 2004-ben épült, 7 lakás van. Állítólag az egyik szomszédnéni itt lógott a lépcsőházban. Kb. 8 éve történt. Most akkor mit csináljak? Meneküljek?
nov. 6. 19:23
Kész szerencse, hogy nem akarom megvásárolni Matthew Perry ingatlanát. 🙂
38. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 6. 18:20

Marhaság! Ki az a Perry?

Voltál már kórházban? Ha nem, előfordulhat hogy egyszer odakerülsz ahol az ágyon pár órával korábban valaki meghalt

Környékemen szép új társasházak épültek egy internálótábor helyén

Akkormost?

37. Hansika (válaszként erre: 35. - Papája)
nov. 6. 17:26

Nem ismertem öket szemelyesen,kesöbb a häz öreg lakoinak elmondäsäbol tudom a törtenetet.

Csak a csaläd neve maradt meg a fejemben.

Sok zsido csaläd lakott akkor abban a häzban, de 1944-ben a nyilasok szerettek oda järni zabrälni.

Mert mit ert akkor egy zsido elete?

Lopikulät sem...

nov. 6. 17:09
Gyermekkoromban ahol sokat nyaraltunk mindig egy földúton mentünk keresztül. Ott egy nagyon régi temető volt. Aztán egyik évről a másikra hatalmas emeletes ház állt rajta.
35. papája (válaszként erre: 24. - Hansika)
nov. 6. 16:52
Így még az emléküket is őrizhettétek.
34. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 6. 16:41

Baromi szerencsés vagy, hogy nem kötelező, szabadon dönthetsz hol akarsz élni, lehet építened újat is, csak jól tájékozódj, hátha temető, netán esetleg több is volt a telketek alatt.

Amikor elmegyek a budapesti Vágóhíd előtt, azon gondolkodom mindig hány millió állat lelte ott a halálát, most egy lakópark van a helyén.

33. Hansika (válaszként erre: 32. - ,zumba)
nov. 6. 16:24

en is csak a netröl vagyok ilyen okos..-))

elolvastam...

32. ,zumba (válaszként erre: 29. - Hansika)
nov. 6. 16:15
Úgy történt bizony.
31. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 6. 16:14
Én megvásárolnám. Ahogy a többiek is írják: mennyi olyan hely van, ahol valaki elhunyhatott és bemegyünk, leülünk, kórházi ágyra fekszünk, stb.
30. 80ASIQ (válaszként erre: 29. - Hansika)
nov. 6. 15:57
Én is úgy emlényszem.
29. Hansika (válaszként erre: 27. - Egnisz)
nov. 6. 15:47

En ugy emlekszem, hogy a kocsijäban, az utcän vegeztek ki.

fenyö gyilkossäg:

Budapest II. kerületében, a Margit körút és a Margit utca sarkán 1998. február 11-én. A gépfegyveres támadásban Fenyő a helyszínen életét vesztette

28. 80ASIQ
nov. 6. 15:42
Kérdés, milyen szellemet hagyott hátra az elhunyt.
27. Egnisz (válaszként erre: 25. - Yeti70)
nov. 6. 15:25
Fenyő nem abban a házban halt meg.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook