Vennétek e elárverezett kocsit vagy ingatlant? Nem taszít? (beszélgetés)
A tiédet.Elbujnék ha olyan ember lennék mint amilyen te vagy.
Ez egy nyilt egyenes vélemény:)
Ne offolj ,ha hülyeségekkel akarsz szétverni egy fórumot,akkor tegyed,én nem veszek részt benne.
Igen náthás vagyok,de már jobban vagyok,köszönöm!:)))
Milyen véleményről beszélsz?
Egy két mondat volt a véleményed a témába,aztán jöttek a hókuszpókok és elvarázsolták az agyadat ami újra elborult.
kapcsold ki a géped,higgadj le ,mielőtt kidobnak újra.
Inkább legyek bolond, mint olyan aki gyermekeken és családokon képes átgyalogolni,minden lelkiismeretfurdalástól mentesen hogy 1 Ft-al többje legyen.
Az egészséget(ami neked nincs) azt pénzen nem lehet megvásárolni. Ezért nem gyógyulsz:)
Én a véleményemet mindig vállalom és kimondom/leírom.
"igen,és viselem is a következményeit,és élvezem:)"
Ha élvezed, akkor mit nyavajogsz és sirsz, más regisztrációk alatt, a sanyarú életedről és az egészségedről?
Akkor csendben minden zokszó nélkül viseld a cselekedeteid következményét.
Szorítkoznál inkább a témára,vagy te tényleg képtelen vagy személyeskedés nélkül csupán véleményt alkotni?:))
Úgy gondolkodom ahogy akarok ,igen,és viselem is a következményeit,és élvezem:)
Te is úgy gondolkodsz ahogy ,és viseled a következményeit,te is "Élvezed",ugye?
Én nem így gondolom.
Szerintem az életben ki kell használni az adódó lehetőségeket,és ezektől nem leszünk sem gonoszak,sem haszonlesők ,csupán élelmesek.
Másrészt együttérzéssel és sajnálkozással nem megyünk semmire ,másrészt segíteni sem lesz lehetőségünk másokon,mert ugye egy szívszorító sajnálommal az a lakás ,vagy autó ugyanúgy el lesz árverezve,de ha úgy alakítjuk az életünket,hogy gyarapodunk ,akkor akár segíthetünk jó pár emberen ,mert lesz miből.
Mindenképpen átkot hoz annak aki kapja.Nem kicsit.
Lehet vitázni, lehet rám fujjogni, el lehet engem mondani mindennek de: ez van.
Az árverezett dolgok( kilakoltatás stb útján szerzett)-sosem ajándékok ill. sosem áldás..
További ajánlott fórumok:
- Soha nem vásárolnék olyan ingatlant, ahol tudom hogy valaki...
- Tudja-e valaki, hogy ha elárvereznek egy házat, azt ki szokta intézni?
- Milyen kocsit vennétek 800ezerért?
- Melyik babakocsit vennétek: Rafpol Fenix vagy Bergon Q12 Camarelo?
- Mi történik, ha valaki nem tudja fizetni a hitelét, és elárverezik az ingatlant?
- Ha az OTP elárverez egy ingatlant, akkor az az összeg általában fedezi a hitel összegét legalább?