Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sertéskaraj mustármártással recept

Sertéskaraj mustármártással recept

A Sertéskaraj mustármártással hozzávalói:
2 szelet karaj,
1 evőkanál olaj.

A mártáshoz

1 evőkanál vaj,
4 evőkanál tejszín,
½ evőkanál dijoni mustár,
½ evőkanál citromlé,
só,
bors.

Köret

petrezselyemzöld,
mini paradicsom .


A Sertéskaraj mustármártással elkészítési módja:
A karaj széleit vagdossuk be, klopfoljuk ki kissé, sózzuk, borsozzuk. Serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, jól süssük át a húst, majd tegyük tányérra. Töröljük ki a maradék olajat a serpenyőből, tegyük bele ezúttal a mártás hozzávalóit. Amikor felforrt, sózzuk, borsozzuk. Ha kész, öntsük rá a hússzeletekre és körítsük a petrezselyemzölddel és a paradicsomokkal.


Kategória: Húsételek receptjei


A sertéskaraj mustármártással elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook