Sertéskaraj mustármártással recept
A Sertéskaraj mustármártással hozzávalói:2 szelet karaj,
1 evőkanál olaj.
A mártáshoz
1 evőkanál vaj,
4 evőkanál tejszín,
½ evőkanál dijoni mustár,
½ evőkanál citromlé,
só,
bors.
Köret
petrezselyemzöld,
mini paradicsom .
A Sertéskaraj mustármártással elkészítési módja:
A karaj széleit vagdossuk be, klopfoljuk ki kissé, sózzuk, borsozzuk. Serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, jól süssük át a húst, majd tegyük tányérra. Töröljük ki a maradék olajat a serpenyőből, tegyük bele ezúttal a mártás hozzávalóit. Amikor felforrt, sózzuk, borsozzuk. Ha kész, öntsük rá a hússzeletekre és körítsük a petrezselyemzölddel és a paradicsomokkal.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. nov. 16. 18:01
A sertéskaraj mustármártással elkészítési módja és hozzávalói.