Csirkecomb egyszemélyes recept
A Csirkecomb egyszemélyes hozzávalói:2 db felsőcsirke comb
só bors füszerek
A Csirkecomb egyszemélyes elkészítési módja:
Nem mindenkinek van griles mikroja, de ugy enne egykis sült csirkét nem akarja bekepcsolni a sütőt előző este bepácoljuk a combokat másnap egy müanyag dobozba a bőrősfelével lefelé betesszük a mikróba 3 percre 8oo fokra mikor le teltmegforditjuk a csirkét és ujra 3 percig sütjük már iyenkorra puha a pipi, egy serpenyőbe tegyünk egy kávéskanál olajat és melegitsük meg a bőrősfelével lefelé piritsuk meg majd a másik oldalát is. Még maradt olaj a serpenyőben erre dobjuk rá a garnirungot, ami például álhat megfőtt krumpliból, karfiólból, brokolibol,cukkiniból mindig keveset hogy jól piruljanak meg. Ha minden időt bele számitunk 12-15 perc alatt fincsi ebédünk vagy vacsink van.
Jó tanács! a müanyag dobozt nem zárjuk le mert robbanhat csak forditsuk meg tetejét meg ugy tegyük a mikróba
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2008. nov. 16. 13:13
A csirkecomb egyszemélyes elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.