Sóágyon sült csirkecomb recept
90 perc
Szénhidrátszegény
Zsírszegény
A Sóágyon sült csirkecomb hozzávalói:
1-1.5 kg só
bors,
3-4 gerezd fokhagyma,
4 db csirkecomb
A Sóágyon sült csirkecomb elkészítési módja:
A tepsibe öntöm a sót. a húst megborsozom és a fokhagymát apritva a bőre alá teszem,rárakom a sóra a combot. 200 fokon kb:1-1.5 óráig sütöm. Sem letakarni,sem forgatni nem kell!Szép ropogós lesz a bőre!
bármilyen körettel tálalható.
A só megkeményedik alatta,azt a végén ki kell dobni!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ibolya58, 2008. nov. 15. 20:13
A sóágyon sült csirkecomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.