Tejszínes tárkonyos csirkemell recept
35 perc
passz
passz
passz
A Tejszínes tárkonyos csirkemell hozzávalói:
Kb. 1/2-3/4 kg csirkemell (vagy bármi, csirkecomb, pulykaalkatrészek)
Páchoz: 1 dl olívaolaj, 1 lk tárkony, 2-3 csepp citromlé, 1 kk mustár, 3-4 gerezd fokhagyma (julienre vágva)
3 dl tejszín
1 tk keményítő
A Tejszínes tárkonyos csirkemell elkészítési módja:
Fagyasztóban talált maradék csirkemell csíkok előző este bepácolva, majd másnap a pácban mindenestől megsütve, mikor már majdnem puha, megsózni, jöhet a keményítős tejszín, gyorsan besűríteni és már kész is. Intenzív tárkonyos íze lett, a fokhagymát nemigen érezni. Kísérleti kaja, a neten minden tárkonyos recepthez sajtot írtak, és az éppen nem volt itthon. Isteni lett! (Már ha valaki szereti a tárkonyt)
Előkészítés előző este 10 perc
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Nike, 2006. szept. 19. 21:10
A tejszínes tárkonyos csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.