Káposztás lecsó recept
45 perc
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Káposztás lecsó hozzávalói:
fél kg fejes káposzta
fél kg paprika
fél kg paradicsom
1 db hagyma
1 gerezd fokhagyma
pirospaprika
só,bors,olaj
egy marék elöre piritott tarhonya.
A Káposztás lecsó elkészítési módja:
káposztát metéltre ,a paprikát ,a paradicsomot kockákra,hagymát fokit apróra felvágom. Olajon megpiritom a hagymát és a fokit,pirospaprikázom.Pici vizzel felöntöm és kis ideig párolom.Ekkor rakom bele a többi hozzávalót.káposztát,paprikát,paradicsomot.Sózom,borsozom.Lefedve majdnem készre párolom.Most teszem bele a tarhonyát.Készre fözöm.
Aki akar,rakhat bele több tarhonyát.Egyszerű ételnek tünik,de finom!
Ez az eredeti recept,de lehet bele föz virslit is!
Aránylag kalória szegény!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ibolya58, 2008. nov. 8. 19:16
A káposztás lecsó elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.