Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Hagymamártásban sült nyúl recept

Hagymamártásban sült nyúl recept

A Hagymamártásban sült nyúl hozzávalói:
1 házi nyúl
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 tk só
1 kk őrölt chilli
1 kk őrölt bors
1 ek fehérbor ecet
1 ágacska rozmaring
kb. 50 ml olivaolaj
1 dl húsleves.


A Hagymamártásban sült nyúl elkészítési módja:
A hagymákat kockákra vágom, a rozmaring levélkéket felaprítom, majd a többi hozzávalóval együtt finom, egynemű, kifehéredő mártássá turmixolom. A feldarabolt nyulat alaposan bekenegetem ezzel a mártással, majd egy tűzálló tálba teszem. Aláöntök 1 dl húslevest, fóliával letakarva 180 C-on sütöm egy órán át, majd fólia nélkül további fél óráig. Ekkor időnként meglocsolom a saját szaftjával.


Kategória: Húsételek receptjei


A hagymamártásban sült nyúl elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook