Káposztás csirke recept

1 csirke,
1 fej hagyma,
zsír,
pirospaprika,
fél fej káposzta,,
1 doboz tejföl,
ízlés szerint só,
bors, őrölt kömény, ecet.
A Káposztás csirke elkészítési módja:
Hagyományos csirkepörköltet készítünk. Amikor a hús félig megfőtt, hozáadjuk a csíkokra szeletelt káposztát, és tovább főzzük. Amikor a káposzta félig megfőtt, hozzáöntünk 1-2 ek. ecetet, hogy a káposzta ne főjön szét.Ha a hús megpuhult, tejföllel besűrítjük, sózzuk, ízesítjük, és kenyérrel tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Limmortalite, 2007. nov. 3. 16:22
A káposztás csirke elkészítési módja és hozzávalói.