Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tojásos nyúl recept

Tojásos nyúl recept

A Tojásos nyúl hozzávalói:
1 nyúl,
1 dl olaj,
1 kk. ételízesítő,
hagyma,
1 doboz tejföl,
6 tojás.


A Tojásos nyúl elkészítési módja:
Egy nyulat kicsontozunk, a húst kiseb kockákra vágjuk, és beletesszük egy jénai tálba. Ráöntünk egy deci olajat, 1 kk. ételízesítőt, és összekeverjük. A fűszerezett hús tetejére vékonyra szeletelt hagymát rétegezünk. A letakart edényt sütőbe tesszük, és a húst kb. 45 perc alatt puhára pároljuk. Ekkor egy doboz tejfölt és 6 tojást összekeverünk, és ráöntjük a húsra. Még kb. 10 percig sütjük. Burgonyával kínáljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A tojásos nyúl elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook