Tojásos nyúl recept
A Tojásos nyúl hozzávalói:1 nyúl,
1 dl olaj,
1 kk. ételízesítő,
hagyma,
1 doboz tejföl,
6 tojás.
A Tojásos nyúl elkészítési módja:
Egy nyulat kicsontozunk, a húst kiseb kockákra vágjuk, és beletesszük egy jénai tálba. Ráöntünk egy deci olajat, 1 kk. ételízesítőt, és összekeverjük. A fűszerezett hús tetejére vékonyra szeletelt hagymát rétegezünk. A letakart edényt sütőbe tesszük, és a húst kb. 45 perc alatt puhára pároljuk. Ekkor egy doboz tejfölt és 6 tojást összekeverünk, és ráöntjük a húsra. Még kb. 10 percig sütjük. Burgonyával kínáljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Limmortalite, 2007. nov. 2. 09:49
A tojásos nyúl elkészítési módja és hozzávalói.