Spanyol csirke recept
A Spanyol csirke hozzávalói:8 db csirkecomb
1,5 dl félédes fehérbor
1,5 dl ketchup
só
bors
5 gerezd fokhagyma
25 dkg bacon
A Spanyol csirke elkészítési módja:
Egy jénai tálat kibélelünk a baconszeletekkel. A megmosott combokat ráfektetjük. Összekeverjük a bort, a ketchupot, ízesítjük sóval, frissen őrölt borssal és a zúzott fokhagymával, majd a mártást ráöntjük a combokra. Forró sütőben letakarva sütjük kb. 45 percig, majd fedő nélkül még 15-20 percig. Krumplipürével és idénysalival tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: fhybi, 2007. okt. 31. 21:28
A spanyol csirke elkészítési módja és hozzávalói.