Burgonyasaláta bazsalikomos joghurtal recept




50 dkg újburgonya
2 ev.kanál citromlé
2 dl sovány joghurt
1 tört fokhagymagerezd
összevagdalt bazsalikomlevél
1 csokor összevagdalt petrezselyem
frissen őrölt bors,1 ev.kanál meghámozott
pirított mandula
só
A Burgonyasaláta bazsalikomos joghurtal elkészítési módja:
A burgonyát lekaparjuk, majd sós vízben megpuhítjuk. Ha puha félbe, vagy négyrét vágjuk, és citromlével meglocsoljuk. A joghurtot fokhagymával, bazsalikommal, petrezselyemmel, és borsal ízesítjük, és a még meleg burgonyát beleforgatjuk. Jégbe hűtve, tálalás előtt a pirított mandulával megszórva adjuk asztalra.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: fhybi, 2006. júl. 30. 21:46
A burgonyasaláta bazsalikomos joghurtal elkészítési módja és hozzávalói.