Káposzta saláta ananásszal recept
20 perc
A Káposzta saláta ananásszal hozzávalói:
3 csésze reszelt fehér káposzta
1/2 csésze reszelt sárgarépa
1/2 csésze kis darabokra vágott, nem édesített ananász, leszűrve
1/2 csésze mazsola vagy más szárított gyümölcs
(sárgabarack, meggy, szilva)
/lehet bele snidlinget is tenni..vagy fokhagymát..ki hogy szereti../
1 csésze joghurt
2 evőkanál majonéz
2 evőkanál juharszirup(ha nincs akkor méz)
Elkészitése:
A Káposzta saláta ananásszal elkészítési módja:
minden összetevőt tedd egy mély tálba: káposztát, répát, ananászt és a szárított gyümölcsöket izlés szrint! Egy külön tálban keverd össze a joghurtot, majonézt és juharszirupot, öntsd rá a káposztás keverékre.
Ezt a receptet egy kedves ismerősömtől Colinstól kaptam..mondhatnám azt is, hogy tökéletes!
1 nappal a fogyasztás előtt keverem be, hogy az ízek összeérjenek!
Grill husokhoz esszük a kerti sütögetések alkalmával.
Fontos!
A szárított gyümölcsöt és az ananászt igen apró darabokra vád!
Jó étvágyat!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: e21e978435, 2006. júl. 7. 18:09
A káposzta saláta ananásszal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.