Krémsajtos uborkasaláta recept


20 dkg. krémsajt
1 db. citrom leve
1 evőkanál olivaolaj
1 fej vöröshagyma
20 dkg. (kígyó)uborka
só
bors
A Krémsajtos uborkasaláta elkészítési módja:
A vöröshagymát finomra vágjuk, az uborkát vékonyra szeleteljük, kicsit megsózzuk. Ha levet enged, azt leöntjük róla. Egy másik tálban a krémsajtot alaposan szétnyomkodjuk villával, citromlevet és olivaolajat keverünk hozzá. Ezután hozzáadjuk a hagymát, az uborkát,sózzuk, borsozzuk, össszekeverjük.
arab konyha
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: tibike, 2007. febr. 17. 10:04
A krémsajtos uborkasaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.