Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Zelleres-gombás melegszendvics recept

Zelleres-gombás melegszendvics recept

A Zelleres-gombás melegszendvics hozzávalói:
- kb. 40 dkg gomba
- 1-2 dl tejszín
- 2 fej vöröshagyma
- 4-5 gerezd fokhagyma
- vaj
- 1 nagy fej zeller
- só
- fehérbors
- rozmaring
- kevés liszt vagy keményítő
- reszelt sajt


A Zelleres-gombás melegszendvics elkészítési módja:
Az apróra vágott zöldségeket a fűszerekkel vajon megpirítjuk, kevés vizet hozzáadva puhára pároljuk. Tejszínnel felöntve behabarjuk. A kész szendvicskrémet a kenyérszeletekre kenjük, megszórjuk reszelt sajttal és forró sütőben 10-15 percig grillezzük.

Ez az adag egy nagy tepsit megtölt kenyérszeletekkel (persze attól függ, ki mennyit tesz a kenyérre). És nagyon laktató.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A zelleres-gombás melegszendvics elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook