Sajtos rántott csirkeszárny recept

csirkeszárny
2 gerezd fokhagyma
3 dl tej
liszt
2 tojás
zsemlemorzsa
reszelt trappista sajt
só
apróra vágott petrezselyem
A Sajtos rántott csirkeszárny elkészítési módja:
A szárnyakat sózzuk be. A zúzott fokhagymát tegyük bele a tejbe, majd helyezzük bele a csirkeszárnyakat és hagyjuk állni egy éjszakára. Másnap a tejből kivéve panírozzuk lisztbe, a tojásba kevert petrezselyem zöldes reszelt sajtba, és zsemlemorzsába. Jó forró olajban kisütjük, majd a megmaradt tojást, morzsát is összekeverhetjük, kisüthetjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2010. márc. 18. 10:53
A sajtos rántott csirkeszárny elkészítési módja és hozzávalói.