Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Csipkebogyó bor recept

Csipkebogyó bor recept

A Csipkebogyó bor hozzávalói:
10 dkg szárított csipkebogyó
1 l száraz vörösbor


A Csipkebogyó bor elkészítési módja:
A csipkebogyót vágjuk ketté, majd öntsük le a borral. Hagyjuk ázni 2 hétig, majd szűrjük le. Napi 2 dl stimulálja az emésztést, magas a C-vitamin tartalma és segíti a vérkeringést.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A csipkebogyó bor elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook