Sajtos rántott nyúlcomb recept
A Sajtos rántott nyúlcomb hozzávalói:4 comb
ételízesítő
2 gerezd fokhagyma
3 dl tej
liszt
2 tojás
zsemlemorzsa
reszelt trappista sajt
só
apróra vágott petrezselyem
A Sajtos rántott nyúlcomb elkészítési módja:
A combokat a vastag húsnál vágdossuk be, sózzuk be. Az ételízesítőt, a zúzott fokhagymát tegyük bele a tejbe, majd helyezzük bele a combokat és hagyjuk állni egy éjszakára. Másnap a tejből kivéve panírozzuk lisztbe, a tojásba kevert petrezselyem zöldes reszelt sajtba, és zsemlemorzsába. Jó forró olajban kisütjük, majd a megmaradt tojást, morzsát is összekeverhetjük, kisüthetjük.
Bármilyen körettel fogyasztható.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2010. jún. 20. 09:43
A sajtos rántott nyúlcomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.