Borsós laskagomba pörkölt recept
A Borsós laskagomba pörkölt hozzávalói:50 dkg laskagomba
20 dkg zöldborsó
2 fej vöröshagyma
3 cikk fokhagyma
ételízesítő
pirospaprika
só
olaj
víz
1 paprika
A Borsós laskagomba pörkölt elkészítési módja:
A hagymát félig megpárolom, hozzáadom a paprikát kicsikre vágva, a fokhagymát, pár perc múlva a pirospaprikát, majd a felszeletelt gombát és a nyers zöldborsót. Felengedem vízzel, és befûszerezem. Addig fõzöm, míg a gomba megpuhul és a leve besűrűsödik. Tálalhatjuk kifõtt tésztával, vagy rizzsel.
Tejföllel is meg lehet bolondítani.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2010. jún. 17. 15:45
A borsós laskagomba pörkölt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.