Répás-sajtos szendvicskrém recept




A Répás-sajtos szendvicskrém hozzávalói:
2 db kockasajt,
1 db közepes sárgarépa,
2 gerezd fokhagyma,
1 dl tejföl,
2 ek. majonéz,
2 ek. mustár,
1 ek. citromlé,
1 ek. virágméz,
1 ek. mogyoró vagy tökmagolaj
ízlés szerint: patikasó, fehérbors

A Répás-sajtos szendvicskrém elkészítési módja:
A répát és a fokhagymát lereszeljük. Hozzáadjuk a többi alapanyagot, sóval, borssal ízesítjük, majd alaposan kikeverjük a krémet. Egy órára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek. Bagettre, zsemlére, rozskenyérre, pirítósra kenve fogyasztjuk. Egy finom teával kitűnő és egészséges reggeli vagy vacsora válik belőle. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2019. szept. 17. 20:18
A répás-sajtos szendvicskrém elkészítési módja és hozzávalói.