Sárgarépakrém füstölt sajttal recept


* 20 dkg sárgarépa
* 10 dkg füstölt sajt (nem baj, ha több)
* kb. 0,5 dl majonéz
* 2 ek. tejföl
* 1 közepes gerezd fokhagyma
* aprított petrezselyem (lehet szárított)
A Sárgarépakrém füstölt sajttal elkészítési módja:
A finomra reszelt sárgarépához reszeljük a füstölt sajtot és a fokhagymát. Belekeverjük a többi hozzávalót. Tejfölből annyit, hogy kenhető krémes legyen.
Én legtöbbször a gyümölcscentrifugából "kikerült" répát használom, ami teljesen pépes, ezután hozzátéve a többi hozzávalót, még el is turmixolom. A végére hagyom a petrezselymet. Nagyon ízletes kence lesz belőle.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Ficánka5, 2014. márc. 4. 18:58
A sárgarépakrém füstölt sajttal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.