Remulád mártás - ahogy én készítem recept
A Remulád mártás - ahogy én készítem hozzávalói:(2 személyre)
1 dl tejföl
2 ek. majonéz
1 tk. édeskés mustár
1 kis marék snidling
1 ek. kapribogyó
1 csemege uborka
A Remulád mártás - ahogy én készítem elkészítési módja:
A mustárt, a majonézt és a tejfölt jól összekevertem. Az uborkát lereszeltem, a snidlinget apróra összevágtam. Összeaprítottam a kapribogyót is és elkeverem a mártással.
Hűtőszekrényben egy fél napig érleltem, hogy az ízek jól összeérjenek.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2016. máj. 2. 06:44
A remulád mártás - ahogy én készítem elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.