Rebarbara krémleves recept
A Rebarbara krémleves hozzávalói:4-5 szál rebarbara
10 dkg cukor
1 csomag vaníliás pudingpor
1 kis pohár tejföl
szegfűszeg, fahéj
A Rebarbara krémleves elkészítési módja:
A feldarabolt rebarbarát feltesszük főni annyi vízzel, hogy jól ellepje. Hozzáadjuk a fűszereket (a szegfűszeget teatojásba zárva) és a cukrot. Tíz percig forraljuk, majd hagyjuk kicsit kihűlni. A pudingporból és a tejfölből habarást készítünk. Kivesszük a szegfűszeget, botmixerrel pépesre passzírozzuk a levest, majd behabarjuk. Felöntjük tetszőleges mennyiségű vízzel, felforraljuk.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. okt. 1. 07:38
A rebarbara krémleves elkészítési módja és hozzávalói.