Hideg vegyes gyümölcsleves recept

Hozzávalók 4 személyre:
20 dkg kajszibarack,
20 dkg alma,
1 dl 1,5 %-os tej,
30 g vaníliás pudingpor,
folyékony édesítőszer,
fahéj,
szegfűszeg,
citromhéj,
só
A Hideg vegyes gyümölcsleves elkészítési módja:
A megtisztított gyümölcsöket vékony szeletekre vágjuk. Folyékony édesítőszerrel, fahéjjal, szegfűszeggl, citromhéjjal ízesített 1 liter hideg vízben feltesszük főni. Miután megfőtt, tejjel elkevert pudingporral sűrítjük, szűrt citromlévek, sóval ízesítük, és lehűtjük. Ha ízletesebb levest szertnénk, a gyümölcs felét le is turmixolhatjuk.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: d1c08bdc9f, 2009. jan. 23. 19:50
A hideg vegyes gyümölcsleves elkészítési módja és hozzávalói.