Csirkével töltött padlizsán recept
A Csirkével töltött padlizsán hozzávalói:2 közepes méretű padlizsán
1 tojás
só, bors
tárkony, petrezselyemzöld
50 dkg csirkemellfilé
2 paradicsom
5-5 dkg ementáli és füstölt sajt
3 szál újhagyma
A Csirkével töltött padlizsán elkészítési módja:
A padlizsánt félbevágjuk, kikaparjuk a belsejét. Az apróra vágott hagymát megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott, fűszerezett csirkemellet, a megnyúzott, felkockázott paradicsommal, padlizsán belsejével, és félkészre sütjük. A kihűlt csirkeraguba belekeverjük a tojást, s megtöltjük vele a padlizsánokat. Ráreszeljük a sajtot, és sütőben készre sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. szept. 29. 07:37
A csirkével töltött padlizsán elkészítési módja és hozzávalói.