Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Csirkével töltött padlizsán recept

Csirkével töltött padlizsán recept

A Csirkével töltött padlizsán hozzávalói:
2 közepes méretű padlizsán
1 tojás
só, bors
tárkony, petrezselyemzöld
50 dkg csirkemellfilé
2 paradicsom
5-5 dkg ementáli és füstölt sajt
3 szál újhagyma


A Csirkével töltött padlizsán elkészítési módja:
A padlizsánt félbevágjuk, kikaparjuk a belsejét. Az apróra vágott hagymát megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott, fűszerezett csirkemellet, a megnyúzott, felkockázott paradicsommal, padlizsán belsejével, és félkészre sütjük. A kihűlt csirkeraguba belekeverjük a tojást, s megtöltjük vele a padlizsánokat. Ráreszeljük a sajtot, és sütőben készre sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A csirkével töltött padlizsán elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook