Csirkés egytál recept

4 egész csirkecomb
40 dkg csiperke
5 dkg vaj
olívaolaj
3 evőkanál liszt
só, bors
2 babérlevél
3 teáskanál szárított lestyán
petrezselyem
2 dl tejszín
mustár
A Csirkés egytál elkészítési módja:
A gombát a vajon megpirítjuk. A kettévágott combokat sós, borsos lisztben megforgatjuk, olívaolajon körbesütjük. A hús áttesszük egy jánaiba, hozzáadjuk a gombát. Kevés vizet öntünk alá, beletesszük a babérlevelet, meghintjük lestyánnal és előmelegített sütőben 180 fokon 2 órát sütjük. A húst kivesszük, a szafthoz tejszínt öntünk, mustárt adunk, s a gázon besűrítjük. Visszatesszük a csirkét és átmelegítjük. Krumplipürével tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. szept. 26. 07:35
A csirkés egytál elkészítési módja és hozzávalói.