Olasz sült cékla recept
50 perc
Kalóriaszegény
Az Olasz sült cékla hozzávalói:
80 dkg cékla
3-4 gerezd fokhagyma
1 teáskanál tengeri só
kevés frissen őrölt bors
3-4 evőkanál olívaolaj
Az Olasz sült cékla elkészítési módja:
A céklát héjastul sütőben közepes tűzön, kevés víz aláöntésével megsütöm. Miután kihűlt, megtisztítom, felkockázom, összekeverem a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és az olajjal. Legalább 20 percig hagyom összeérni.
Tálalásnál adhatunk hozzá majonézt.
Főételnek és köretnek is kitűnő.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2016. szept. 24. 07:34
Az olasz sült cékla elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.