Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Olasz sült cékla recept

Olasz sült cékla recept

Elkészítési idő 50 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

Az Olasz sült cékla hozzávalói:
80 dkg cékla
3-4 gerezd fokhagyma
1 teáskanál tengeri só
kevés frissen őrölt bors
3-4 evőkanál olívaolaj


Az Olasz sült cékla elkészítési módja:
A céklát héjastul sütőben közepes tűzön, kevés víz aláöntésével megsütöm. Miután kihűlt, megtisztítom, felkockázom, összekeverem a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és az olajjal. Legalább 20 percig hagyom összeérni.

Tálalásnál adhatunk hozzá majonézt.
Főételnek és köretnek is kitűnő.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


Az olasz sült cékla elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook