Gyors vacsora zöldségekkel recept


80 dkg burgonya
3 közepes fej vöröshagyma
6 db paprika
4 nagyobb szem érett paradicsom
20 dkg lángolt kolbász
6 db tojás
Ízlés szerint őrölt fekete bors
fűszerpaprika
só
A sütéshez: olaj
A Gyors vacsora zöldségekkel elkészítési módja:
A burgonyát megpucoljuk, felkarikázzuk, majd kevés olajon megsütjük.Ha megsült kiszedjük és pótoljuk az olajat, majd a vékonyra szeletelt vöröshagyma következik, amit csipetnyi sóval is meghintünk. Ha aranysárgára dinsztelődött hozzáadjuk a kicsumázott és kockára vágott zöldpaprikát és a felszeletelt paradicsomot. Ízesítjük ízlés szerint a fűszerekkel és lassú tűzön pároljuk. Ha megsült hozzáadjuk a felszeletelt kolbász és a már megsütött burgonyát és jól átmelegítjük. Ekkor ráöntjük a felvert és kissé megsózott tojásokat és az egészet összesütjük. Külön tányérkán szeletelt csípős paprikát, vagy idény szerinti savanyúságot, friss kenyeret és pincehideg bort kínálunk hozzá. sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2016. szept. 24. 14:23
A gyors vacsora zöldségekkel elkészítési módja és hozzávalói.