Sült hús ananásszal recept


sertéscomb
1 doboz ananász konzerv (körszeletes)
1 pohár tejföl
20-25 dkg főtt
füstölt sertéstarja
bors
sajt
kevés vaj (margarin).
A Sült hús ananásszal elkészítési módja:
Készítésekor a sertéscombból hagyományos egyben sült húst készítünk, kihűlés után 1 ujjnyi szeletekre vágjuk és a vajjal kikent tepsibe tesszük, egymás mellé. Tetejére kenjük a ledarált főtt tarjából a tejföllel és borssal készített egyveleget, ennek tetejére teszünk egy vékony szelet sajtot, majd a sajtra egy karika ananászt. Az ananászközepébe egy kis vaj kerül. Sütőben addig sütjük, amíg a sajt megolvad. Nagyon jó vendégváró, mert előre el lehet készíteni és a megfelelő időben csak sütni kell.Körettel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2016. szept. 19. 06:29
A sült hús ananásszal elkészítési módja és hozzávalói.