Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sült hús ananásszal recept

Sült hús ananásszal recept

Elkészítési idő 60 perc

A Sült hús ananásszal hozzávalói:
sertéscomb
1 doboz ananász konzerv (körszeletes)
1 pohár tejföl
20-25 dkg főtt
füstölt sertéstarja
bors
sajt
kevés vaj (margarin).


A Sült hús ananásszal elkészítési módja:
Készítésekor a sertéscombból hagyományos egyben sült húst készítünk, kihűlés után 1 ujjnyi szeletekre vágjuk és a vajjal kikent tepsibe tesszük, egymás mellé. Tetejére kenjük a ledarált főtt tarjából a tejföllel és borssal készített egyveleget, ennek tetejére teszünk egy vékony szelet sajtot, majd a sajtra egy karika ananászt. Az ananászközepébe egy kis vaj kerül. Sütőben addig sütjük, amíg a sajt megolvad. Nagyon jó vendégváró, mert előre el lehet készíteni és a megfelelő időben csak sütni kell.Körettel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A sült hús ananásszal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook