Mexikói bulgur (vegan) recept

2 gerezd fokhagyma
2 ek. olívaolaj
3 db aszalt paradicsom
75 g bulgur
120 g kukorica (konzerv)
120 g bab (konzerv)
1 szál újhagyma
350 ml zöldségalaplé
őrölt római kömény, só, bors, chil,
1 db érett avokádó
A Mexikói bulgur (vegan) elkészítési módja:
A fokhagymát apróra vágjuk, és kissé megpirítjuk olívaolajon. Ezután beletesszük a babot, kukoricát, újhagymát, a feldarabolt aszalt paradicsomot, és a bulgurt. Felöntjük zöldségalaplével, és ízlés szerint fűszerezzük. Kb. 20 percig főzzük, közepes lángon fedő alatt. Ha megfőtt, hozzáadjuk a kis kockákra vágott avokádót.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: a9c2efb418, 2016. szept. 26. 19:37
A mexikói bulgur (vegan) elkészítési módja és hozzávalói.