Rántott hagymakarikák (vegan) recept

1 bögre csicseriborsóliszt
1 mk. fokhagyma granulátum
0.5 mk. bors
1 mk. paprika
0.5 mk. só
1.5 dl víz
1 db nagy vöröshagyma
olaj
A Rántott hagymakarikák (vegan) elkészítési módja:
Egy tálban keverd össze a csicseriborsólisztet, vizet, sót, fokhagyma granulátumot, paprikát. Tedd félre, hogy besűrűsödjön. Sűrű palacsintatészta állagúnak kell lennie. Szeleteld fel a hagymát, majd szedd karikákra, és mártsd őket a csicserimasszába. Hagyd kicsit lecsöpögni a felesleget. Közben egy serpenyőben hevíts fel annyi olajat, amennyi elfedi a hagymakarikákat, és 1-2 perc alatt süsd mindkét oldalukat aranybarnára.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: a9c2efb418, 2016. szept. 16. 13:27
A rántott hagymakarikák (vegan) elkészítési módja és hozzávalói.