Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rántott gomba töltve recept

Rántott gomba töltve recept

A Rántott gomba töltve hozzávalói:
személyenként 4 gombafej
15 dkg puha kenőmájas

A panírhoz
liszt
tojás
zsemlemorzsa


olaj a sütéshez


A Rántott gomba töltve elkészítési módja:
A gombákat megtisztítjuk, tönkjüket kiszedjük most nincs rá szükségünk. A tönkök helyét púpozottan megrakjuk kenőmájassal, és "összeragasztjuk" kettesével a gombafejeket. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába hempergetjük, majd bő, forró olajban kirántjuk. Itatósra szedjük, párolt rizzsel és majonézzel kínáljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A rántott gomba töltve elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook