Avasaljai fincsi sertéskaraj recept
40 perc
Az Avasaljai fincsi sertéskaraj hozzávalói:
4 db kb. 10 dkg-os sertéskaraj,
20 dkg fütölt tarja,
20 dkg füstölt sajt,
tojás, liszt, zsemlemorzsa a panírhoz,
olaj a sütéshez
(Kb. 4 személy részére)
Az Avasaljai fincsi sertéskaraj elkészítési módja:
A karajszeleteket kiklopfolom,sózom, majd a füstölt tarjával és a reszelt sajttal feltekerjük. A töltött karajt bepanírozzuk , és bő fórró olajban kisütjük. Köretként hasábburgonya illik szerintem a legjobban hozzá, és jó étvágyú családnak egy kis franciasaláta is jó még mellé plusszba, vagy önállóan.
Mikróban melegitve is finom!
Ha időm engedi ,elkészítek egy jó párat,és (sütés nélkül)lefagyasztom.Kevés idő esetén csak előveszem a fagyóból, és kisütöm. Sokáig fagyasztható!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: lányom, 2007. okt. 23. 22:08
Az avasaljai fincsi sertéskaraj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.