Meggypuding recept

A Meggypuding hozzávalói:
50 dkg magozott megybefőtt
1 ek barnacukor
2 púpos ek kukoricakeményítő
rumaroma


A Meggypuding elkészítési módja:
A meggyből 40 dkg-ot kézimixerrel összepépesítek, majd felöntöm vízzel úgy, hogy 6 dl legyen belőle. A keményítőt és a barnacukrot elkeverem egy kevés meggylével, majd beleöntöm a többibe és elkezdem főzni. Amikor felfő, beleteszem a rumaromát és a többi meggyet, így főzöm pár percig. Tálkákba öntöm és hagyom kihűlni.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A meggypuding elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook