Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rakott burgonya savanyú káposztával(keményítő napra) recept

Rakott burgonya savanyú káposztával(keményítő napra) recept

A Rakott burgonya savanyú káposztával(keményítő napra) hozzávalói:
Burgonya
Hagyma
Bacon
Olaj
Savanyú káposzta
Füstölt kolbász
só, bors

Mennyiségeket nem tudok írni mert én általában csak gondolomformán főzök.


A Rakott burgonya savanyú káposztával(keményítő napra) elkészítési módja:
Krumplit héjában megfőzöd, felkarikázod. Egy kis olajon hagymát pirítasz(én karikára vágom) meg egy kis bacontés ebbe beleforgatod a krumplit. Közben savanyú kápit megpárolod egy kis olajon egy kis vízzel, borssal de ha még finibbet akarsz akkor karikázz bele füstölt kolbit. Aztán jénaiba zutty a fele krumpli rá a káposzta aztán a maradék krumpli. Be a sütőbe. De nem kell sokáig sütni csak, hogy egy kicsit összesüljenek az ízek. Ha nagyon nem akarsz bűnözni akkor szedegesd ki a kolbit meg a bacont belőle. Az íze miatt kell bele. De mi megesszük és így is fogytunk. Nem kell bele sok.


Kategória: Egytálételek receptjei


A rakott burgonya savanyú káposztával(keményítő napra) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook